VÄLKOMMEN TILL RUNDVIKSGÅRDEN CENTRUM I RUNDVIK.
Rundviksgården

Rundviksgården byggdes för över 100 år sedan och är fortfarande full av liv.
På Rundviksgården kan du boka endags konferanser med full service eller bara gå dit för att ha roligt på fritiden, spela bingo, se på bio, låna en bok eller svänga dina lurrviga på en motions dans.

Bio
Biografen som numera drivs i Rundviksgårdens regi öppnades år 1918 av August Morland.Under tiden första helgen i september - sista helgen i april visas film varje söndag. Vi har ett bra utbud på filmer och försöker att tillgodose önskemål i den mån vi kan.

Varje höst det senasde åren har vi ordnat en film festival för att aktivera och får upp intresset för film. Festivalen ordnas med hjälp av Film i Västerbotten och Riksorganisationen I våra gårdar. Ortens företag ställer också upp och köper biljetter och bjuder sina anställda. Vi har även extra satsningar under skolloven som tex. sportlovet.

Biljettpriset är 60 kr men kan variera lite beroende på film.
Matinéer visas kl. 16.00 och dom övriga filmerna kl.19.00.

Är du intresserad av vad vi visar just nu så se affichering runt om i kommunen eller  gå in på bioprogrammet  www.bioprogrammet.nu och titta eller i kalendern på kommunens hemsida www.nordmaling.se   eller Intresseföreningens sida www.rundvik.net.

Bingo
bingobricka
Bingo startade för första gången 1967 i samarbete med IFK Rundvik. Folk kommer från när och fjärran för att spela bingo hos oss från bl a Ö-vik, Umeå,Vännäs, Köpmanholmen mfl. och för många har våra bingokvällar en stor socialbetydels, att få träffas och umgås.

På sommar halvåret har vi bilbingo en gång i veckan med mellan 300-400 spelande. Då har vi lite högre brickpris och har då en högsta vinst på 5000:-
Under vintertid är det bingo var fjortonde dag och då spelar vi inomhus med mellan 150-170 besökande. Då har vi ett lägre brickpris och en högsta vinst på ca 2000:-

Vill du veta när det är bingo gå in på kalendern och titta.

Biblioteket
Det är tre föreningar som driver Rundviksbibliotek, ABF, PRO och Runvikskulturen. Normalings Kommun står för böcker och tidskrifter men driften består av ideellt arbete.
Biblioteket har öppet ca 3 dagar i veckan.
För mer inrmation om Rundviksgårdens föreståndare Sverre Fredriksson tel.0930-301 01

 

---------Annonser----------

Nattvandrarna i Rundvik