Pro

Inom PRO finns en stor kunskap och vi söker ständigt nya sätt att låta medlemmarna dela med sig av den. Det finns inom PRO pensionärer som är bra på att sjunga, berätta historier, spela upp sketcher och spela drag- och munspel.

Aktiviteter
Våra studiecirklar behandlar vitt skilda ämnen, för att ge ett smakprov kan vi nämna musik, författande, förebyggande av stroke och dialektala uttryck. En läsecirkel har också hunnits med. Övriga aktiviteter som PRO har är en vävstuga och en snickerilokal. Inom PRO i Rundvik finns KPR, en aktiv grupp som bevakar pensionärsfrågor i kommunen.I dagsläget är PRO Rundvik inne i en föryngringsfas, som säkert kommer att medföra flera nya aktiviteter. Under året anordnar föreningen flera resor, bland de som har hållits under senare tid kan nämnas resor till IKEA, Holmön, grillutflykter på våren och en hemlig resa. Varje höst äter vi surströmming tillsammans med PRO i Nordmaling och Husum, då turas vi om att vara på respektive ort.

Medlemmar
PRO Rundvik vill passa på att välkomna nya medlemmar till föreningen, som är till för ALLA pensionärer, inte bara ålderspensionärer. Det naturliga upptagningsområdet för Rundviks förening är från den södra länsgränsen och upp till Ledeån, men naturligtvis står det var och en fritt att välja vilken förening man vill tillhöra.

PRO Rundviks egen hemsida.

 

 

-----Annonser--

Nattvandrarna i Rundvik